MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Waylon – nieuwe single The Escapist
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Waylon – nieuwe single The Escapist

Gepubliceerd op 29 september 2011 in Media Nieuws · Views: 1.441 ·

Waylon - nieuwe single The Escapist

Waylon – nieuwe single The Escapist


Waylon is terug met een nieuwe single, en hoe! De meest charismatische soul zanger van Nederland liet via Twitter aan zijn fans weten dat ze niet lang meer hoeven te wachten op nieuwe muziek. Zijn nieuwe single ‘The Escapist’ ging afgelopen dinsdag 27 september om 08.30 uur in primeur op de Nederlandse radio. Vanaf morgen, vrijdag 30 september, is ‘The Escapist’ in iTunes en op andere download platforms beschikbaar. ‘The Escapist’ gaat over een situatie die iedereen ooit een keer heeft meegemaakt: Vast zitten in een verkeerde relatie, maar niet weten hoe je er uit moet komen. Waylon: “Ik wil in deze track de vluchtroute laten zien aan diegene, ik wil haar barmhartige Samaritaan zijn. Zij wéét dat er meer is in het leven, dat er een alternatief voor haar bestaat, maar moet nog overtuigd worden”.

‘The Escapist’ wordt gevolgd door een gloednieuw studio-album dat gepland staat voor release op vrijdag 4 november. Wat we kunnen verwachten van de opvolger van het met Platina bekroonde ‘Wicked Ways’? Verwacht nog meer vurige soul, nog meer pop met een randje en nog meer personality. De nummers van het nieuwe album zijn al live te horen tijdens de ‘Lucky Night’ Tour.

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *