MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Sting – The Best Of 25 Years
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Sting – The Best Of 25 Years

Gepubliceerd op 29 september 2011 in CD/DVD Tip · Views: 1.996 ·

Sting - The Best Of 25 Years

Sting – The Best Of 25 Years


Een prachtige super deluxe box in een gelimiteerde oplage met drie CD’s met 45 geremasterde tracks van Sting’s solo-carrière plus een DVD met een niet eerder uitgebracht live concert, inclusief een prachtig boek. Een massief boek van 142 pagina’s vol met unieke foto’s, handgeschreven teksten en een geschreven inleiding door Sting zelf.

Deze collectie bevat materiaal dat zijn hele solo-carrière bestrijkt, van zijn debuutalbum ‘The Dream Of The Blue Turtles’ uit 1985 tot zijn meest recente release ‘Live in Berlin’. Hoogtepunten hiervan zijn onder meer Sting’s met Grammy bekroonde songs ‘Brand New Day’, ‘The Soul Cages’, ‘If I Ever Lose My Faith In You’ en ‘Whenever I Say Your Name’ het duet met Mary J. Blige. ‘Rough, Raw & Unreleased: Live at Irving Plaza’ is de nooit eerder uitgebrachte live DVD met 10 songs en beelden gefilmd in New York op de laatste avond van Sting’s Amerikaanse ‘Broken Music’- tour uit 2005. Op vrijdag 14 oktober zal deze box ook als 1cd en 2cd worden uitgebracht.

Rihanna ft Calvin Harris – We Found Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e560V-O0ifw[/youtube]

 
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *