MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Susan Boyle – Someone to Watch Over Me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Susan Boyle – Someone to Watch Over Me

Gepubliceerd op 17 september 2011 in Verwacht · Views: 1.855 ·

Susan Boyle - Someone to Watch Over Me

Susan Boyle – Someone to Watch Over Me


Susan Boyle, Someone to Watch Over Me ligt vanaf 4 novemeber in de -web- winkels. Met het nieuwe album, Susan’s derde in ruim twee jaar, keert het icoon weer terug met een mix aan diverse soorten muziek. Susan Boyle’s eerste twee albums ‘I Dreamed A Dream’ en ‘The Gift’, hebben beide wereldwijd de charts gedomineerd en hebben meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht in 14 maanden tijd. Daarnaast wisten de albums in meer dan 30 landen de nummer 1 positie in de album charts te bereiken waarmee Susan Boyle meerdere records heeft gevestigd. Het is toch maar afwachten of Susan Boyle nog steeds de harten weet te veroveren. Wellicht is het Susan Boyle inmiddels wel uitgewerkt, er zijn alweer andere Susan Boyle’s geweest. Van Someone to Watch Over Me verschijnt ook een speciale uitgave, dan zit een een DVD bij.

Susan Boyle – Someone To Watch Over Me – CD promo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BYtsrKphFCE[/youtube]

Susan Boyle – Someone to Watch Over Me – Tracklist

Volgt z.s.m.

 
Tags:

Een reactie

  1. Mijn antwoord op deze tekst ” Wellicht is het Susan Boyle inmiddels wel uitgewerkt” Laat ik U meteen uit de droom helpen,ik voorspel dat dit album zelfs haar eerst twee zal over treffen.Als een member van Susan Boyle Fanstie Forum kan ik U zeggen dat daar meer dan 50.000 leden vanuit de hele wereld reikhalzend uit zien naar deze cd.
    En zoals U natuurlijk niet kon weten is dat,Susan en haar team 20 members van haar fansite hadden uitgenodigd om in NY-USA naar een meeting te komen met Susan en daar mochten zij exclusief 4 nummers van Susan’s nieuwe cd beluisteren.En wat ze daar hadden gehoord beschreven ze met 1 woord “KIPPENVEL” En daar die mensen een geheimhoudings plicht hadden weten wij dus niet wat de andere nummers op Susan haar nieuwste CD zijn.
    Maar ik weet zeker dat de mensen weer versteld zullen zijn van Susan’s prachtige stem.

    Hartelijk groeten,
    SusanFan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *