MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Guus Meeuwis – nieuwe single Als Ze Danst en eenmalig concert Paradiso
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Guus Meeuwis – nieuwe single Als Ze Danst en eenmalig concert Paradiso

Gepubliceerd op 16 september 2011 in Media Nieuws · Views: 1.466 ·

Guus Meeuwis - eenmalig concert Paradiso en nieuwe single

Guus Meeuwis – nieuwe single Als Ze Danst en eenmalig concert Paradiso


Vanaf vandaag is Guus zijn nieuwe single ‘Als Ze Danst’ verkrijgbaar. “Het liedje heb ik geschreven voor mijn dochter Sarah en veel van jullie zullen ‘m misschien al kennen. In het stadion hebben we ‘m namelijk als aller aller laatste nummer van het concert gespeeld. Achteraf misschien niet de meest handige keuze omdat deze meneer toen wel even met een brok in mijn keel stond te zingen, maar ik heel ben blij dat ik het heb gedaan. En gered, haha!” Vandaag is Guus en band te gast bij Coen & Sander en gaan zij het nummer voor het eerst live spelen op radio. Dus luister vandaag tussen 16.00 uur en 18.00 uur naar 3FM!
Op vrijdag 4 november geeft Guus een eenmalig concert in poptempel Paradiso. Voor het voorprogramma heeft Guus natuurlijk weer iets leuks bedacht: de Rotterdamse rapper met de zachte G, Gerwin “Gers” Pardoel! De nog prille hiphop carrière van Gers kent een vliegende start als hij in 2009 samen met The Opposites en Sef de titeltrack van New Kids maakt: Broodje Bakpao.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *