MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws De Dijk – Scherp De Zeis
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

De Dijk – Scherp De Zeis

Gepubliceerd op 16 september 2011 in Media Nieuws · Views: 1.329 ·

De Dijk - Scherp De Zeis

De Dijk – Scherp De Zeis


De Dijk, rots in de branding van de Nederlandse popmuziek. Dit jaar is een bijzonder jaar voor de band. Niet alleen vieren zij hun 30-jarig jubileum en verschijnt er een documentaire over de band, ook zal op vrijdag 23 september het nieuwe studio album, getiteld ‘Scherp De Zeis’ uitkomen. Momenteel is de eerste single van dit album ‘Ik Jou En Jij Mij’ veelvuldig op de radio te horen. Kun je niet wachten tot volgende week vrijdag dan kun je vanaf maandag 19 september aanstaande al naar vijf liedjes van het nieuwe album luisteren in Spotify Premium.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *