MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Ane Brun – It All Starts With One
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ane Brun – It All Starts With One

Gepubliceerd op 15 september 2011 in Media Nieuws · Views: 895 ·

Ane Brun - It All Starts With One

Ane Brun – It All Starts With One


Ane Brun – It All Starts With One, afgelopen maandag was ze nog bij de DWDD en wat wij al langer wisten is dat deze Noorse een absoluut talent is. Hoewel er in de afgelopen jaren een aantal nieuwe releases van Ane Brun verscheen, is haar laatste studioalbum alweer ruim drie en een half jaar oud. It All Starts With One had eigenlijk vorig jaar al het licht moeten zien, maar een uitnodiging van Peter Gabriel en Ani DiFranco om mee te gaan op tournee, gooide roet in het eten. Erg is dat niet, want de nabijheid van deze grootheden leverde hoorbaar nieuwe ideeen op. Niet de hele plaat klinkt zo anders als de vooruitgesnelde en zwaar op percussie leunende eerste single Do You Remember, maar Ane Brun durft op haar vierde album wel nieuwe wegen in te slaan. Na 5 albums komt hier dan wellicht haar doorbraak.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *