MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Philips Obsessed with sound
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Philips Obsessed with sound

Gepubliceerd op 12 september 2011 in Muziek in Reclame · Views: 893 ·

Philips Obsessed with sound

Philips Obsessed with sound


Philips is serieus over geluid, en dat is waarom ze samenwerken met het Metropole Orkest: beroemd om hun niet-klassieke benadering. Naast de champagne lanceert Philips ook een ‘Obsessed with Sound’ wedstrijd – een zoektocht naar de beste ‘upcoming sound’. Geïnteresseerden worden uitgedaagd een eigen compositie te maken, in een stijl naar keuze, en deze in te zenden via Soundcloud.

Op de site zien bezoekers de muziekvideo, geregisseerd door Rob Chiu (The Ronin), en het interactieve orkest. Met een muisklik kan worden ingezoomd op de bijdrage van een muzikant naar keuze, waarmee spelenderwijs ontdekt kan worden welke details in de compositie te horen zijn. Het publiek kan ook meer over de muzikanten ontdekken, van hun persoonlijke muzikale voorkeur tot aan het aantal muzieknoten dat ze in het stuk spelen. Elke muzikant heeft ook een persoonlijke playlist en links naar hun eigen blogs en twitter feeds.

Philips Obsessed with sound

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mGQrJAU97PE[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *