MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Hi Vrienden staan nooit uit
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Hi Vrienden staan nooit uit

Gepubliceerd op 12 september 2011 in Muziek in Reclame · Views: 1.836 ·

Hi Vrienden staan nooit uit

Hi Vrienden staan nooit uit


Hi Vrienden staan nooit uit, KPN generatie. Hij is geinig! Jongeren zijn eigenlijk altijd met elkaar verbonden. Dankzij Facebook, Hyves, Twitter, Foursquare en WhatsApp is onbereikbaar zijn not done. In de commercial zie je twee vrienden die in paniek met een noodvaart door een stad rennen. Over muren en auto’s. Op weg naar het huis van een vriend waar vermoedelijk iets verschrikkelijks mee is gebeurd. Want waarom zou hij anders al 12 seconden niet reageren op tweets, sms-jes, Facebook en WhatsApp berichten? O, laten we weer eens onbereikbaar zijn! Goeie muziek trouwens, meer info is welkom!

Hi Vrienden staan nooit uit

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qhk2Mwr9e58[/youtube]

 
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *