MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Margriet Sjoerdsma – Drawing Circles
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Margriet Sjoerdsma – Drawing Circles

Gepubliceerd op 29 augustus 2011 in Verwacht · Views: 1.685 ·

Margriet Sjoerdsma - Drawing Circles

Margriet Sjoerdsma – Drawing Circles


Margriet Sjoerdsma is een zangeres van Neerlandse bodem, en met internationale allure. Wat een swing, wat een stem! Op haar eerste cd’s bewoog Margriet zich op het grensgebied van jazz en pop, met liedjes die prettig in het gehoor liggen. Dit bracht haar al op podia als North Sea Jazz, het Concertgebouw en de Kleine Komedie. Door het blad Elle werd ze in 2009 tot meest veelbelovende zangeres gekroond, en in de afgelopen jaren toerde ze door Bulgarije, Kroatië, en Zuid-Korea. Op de nieuwe cd Drawing Circles, die op 16 september uitkomt, staat niet langer de piano maar de gitaar meer centraal. En, het klinkt inderdaad iets meer toegankelijk, een Norah Jones sound. Niets mis mee! Margriet schreef de nummers alleen of in samenwerking met Maarten van Damme (Stevie Ann), JanPeter Hoekstra (Krezip), Louk Boudesteijn en Martijn van Agt. Klinkt ons allemaal als muziek in de oren. Laat maar komen die cd!

Margriet Sjoerdsma – Drawing Circles – Sneak Preview

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h-VLy-RxRMU[/youtube]

Margriet Sjoerdsma – Time will tell (Live @ 3FM)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mFo2C4bx5bQ[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *