MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Channah – No Way Back
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Channah – No Way Back

Gepubliceerd op 21 augustus 2011 in Media Nieuws · Views: 901 ·

Channah - No Way Back

Channah – No Way Back


Channah, een nieuwe ster van eigen bodem! Afgelopen tijd zeer regelmatig te horen geweest op Radio 3 FM en ook Radio 2, zoals in het programma Music Matters van DJ Sander Guis waar Channah tot Ongekend Talent is gebombardeerd! Channah’s muziek valt het best te omschrijven als een mix van vrolijke popsongs, meeslepende arrangementen en kleine liedjes. No Way Back is de titel van Channah’s debuut CD, dat ze uitbracht rond haar eindexamen aan de Popacademie te Amsterdam in juni 2009. Channah, straks een bekend groot talent, nee, er is geen weg meer terug. Erg goed.

De muzikale carrière van Channah kent een flitsende start wanneer ze als tiener een compositiewedstrijd wint en mag optreden voor het VARA nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw, te Amsterdam. Niet veel later wordt ze aangenomen op de Popopleiding van het Conservatorium van Amsterdam, waar ze les krijgt van Mathilde Santing, Anouk en vele anderen.

Channah – 10.000 Lovers

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PhMwLBboMSc[/youtube]

Channah – Syrup & Rain (DEMO)

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *