MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Krystl – Rolling
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Krystl – Rolling

Gepubliceerd op 18 augustus 2011 in CD/DVD Tip · Views: 981 ·

Krystl - Rolling

Krystl – Rolling


Een hitsingle met Golden Days, een regen aan eervolle vermeldingen, bijzondere optredens en awardnominaties en nu een eigen album: Krystl heeft de tijd van haar leven. Met Rolling zet ze haar vrolijke, bijna zomerse muziek op de kaart. Haar sound omschrijft Krystl als “lekker in het gehoor liggende pop, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden”. Inspiratie voor de liedjes haalde ze overal en nergens vandaan. Rolling kan worden omschreven als een lekker zomerse plaat. “Daar is hij zeker geschikt voor; ik zou hem zelf ook kunnen draaien op een warme avond met het raam open. Of in de auto, om vrolijk van punt A naar punt B te rijden. Het is geen plaat die je zachtjes opzet als achtergrondmuziekje; daar zijn de nummers te aanstekelijk voor. Mijn advies: dans er lekker op!”, aldus Krystl.

Krystl – Rolling – Tracklist

1. Golden Days
2. Memories
3. Fool For You
4. Bottles
5. Leaving Home
6. Rolling
7. Shy
8. Fearless
9. Slowly
10. Let It Be

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *