MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Brooke Fraser – Flags
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Brooke Fraser – Flags

Gepubliceerd op 18 augustus 2011 in CD/DVD Tip · Views: 1.100 ·

Brooke Fraser - Flags

Brooke Fraser – Flags


De Nieuw Zeelandse singer/songwriter Brooke Fraser scoort in ons land een regelrechte airplayhit met haar single Something In The Water. De single werd door Radio 3FM verkozen tot Megahit en kwam op de playlist bij Radio 2, wat zich deze week vertaalt in een #16 notering in de Nederlandse Airplay Top 200. Something In The Water is de eerste single van het album Flags. Voor de Nederlandse markt is de single het debuut van Brooke Fraser, hoewel de in Los Angeles woonachtige artieste al een aantal jaar bij het grote publiek bekend is in haar thuisland Nieuw Zeeland. Daar bracht zij in 2003 haar debuutalbum What To Do With Daylight uit dat vanuit het niets naar #1 ging en in de eerste week na release al met de gouden status werd bekroond om daar uiteindelijk achtvoudig platina te worden. Van het album verschenen maar liefst vijf top twintig singles.

Brooke Fraser – Flags – CD promo

Brooke Fraser – Flags – Tracklist

1. Something In The Water
2. Betty
3. Orphans, Kingdoms
4. Who Are We Fooling (Feat Aqualung)
5. Ice On Her Lashes
6. Coachella
7. Jack Kerouac
8. Sailboats
9. Crows + Locusts
10. Here’s To You
11. Flags

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *