MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws SuperHeavy met Mick Jagger
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

SuperHeavy met Mick Jagger

Gepubliceerd op 4 augustus 2011 in Media Nieuws · Views: 1.003 ·

SuperHeavy met Mick Jagger

SuperHeavy met Mick Jagger


Dat Mick Jagger van de Rolling Stones wel vaker buiten zijn eigen band solo projecten opzet is bekend, maar deze keer heeft de frontman van de Stones daar wel hele indrukwekkende bandleden bij gezocht! Samen met Dave Steward (Eurythmics), Joss Stone, Damian Marley en A.R. Raman (muziek producer uit India van veel grote film producties waaronder Slumdog Millionaire) vormt hij namelijk de super groep SuperHeavy. Op vrijdag 16 september 2011 komt het debuutalbum van SuperHeavy uit, dat eveneens ‘SuperHeavy’ heet. De eerste single ‘Miracle Worker’ geeft het album en de muziekrichting van de band alvast goed weer: een lekkere mix van rock, pop, soul en reggae!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *