MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Nevermind van Nirvana opnieuw uitgebracht
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Nevermind van Nirvana opnieuw uitgebracht

Gepubliceerd op 4 augustus 2011 in Media Nieuws · Views: 929 ·

Nevermind van Nirvana opnieuw uitgebracht

Nevermind van Nirvana opnieuw uitgebracht


20 Jaar geleden kwam het baanbrekende en Nirvana carierre bepalende album ‘Nevermind’ uit. Om dit te vieren wordt op vrijdag 26 september dit album opnieuw uitgebracht in een DeLuxe en Super DeLuxe versie. In september 1991 kwam ‘Nevermind’ uit en deze release bracht een grote culturele en muzikale verandering te weeg. Nog voor het einde van het jaar stond ‘Nevermind’ wereldwijd nummer 1 en uiteindelijk resulteerde dit in de verkoop van meer dan 30 miljoen stuks wereldwijd. De Grunge was overal!

20 jaar later komt ‘Nevermind’ nogmaals uit, in 5 verschillende versies. Los van het baanbrekende album komt er een limited Super Deluxe box (4CD + DVD) met het geremasterde album aangevuld met live tracks, demo’s en nooit eerder uitgebrachte tracks. Bijvoorbeeld live sessies uit 1991 van de BBC en een nooit eerder uitgebracht concert in Paramount (Seatle). Deze Super DeLuxe versie zal ook op vinyl (4 dubbel LP) uitkomen. De live show in de Paramount (Seatle) komt ook op DVD en BluRay uit. Dit is het enige concert van Nirvana dat ooit in hoogwaardige kwaliteit is opgenomen. Deze re-issue van ‘Nevermind’ is een absolute ‘must have’ voor alle muziekliefhebbers en zal waarschijnlijk een vergelijkbaar effect teweeg brengen als het originele album in 1991.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *