MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Jon Allen – Sweet Defeat
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jon Allen – Sweet Defeat

Gepubliceerd op 1 juli 2011 in CD/DVD Tip · Views: 1.112 ·

Jon Allen - Sweet Defeat

Jon Allen – Sweet Defeat


Het debuutalbum van Jon Allen, Dead Mans Suit, werd helemaal gefinancierd uit de inkomsten van zijn eerste single Going Home, die onder de reclame zat van een bekend automerk. Nadat hij zijn tweede single In Your Light deed in de Britse TV-show Later with Jools Holland ging de wereld open voor Jon Allen. Zo ook in Nederland. Hier kwam de bekendheid van Jon Allen in een stroomversnelling toen hij werd ontdekt door Carice van Houten. Zij hoorde zijn muziek en deelde dit via Twitter met haar bijna 100.000 volgers. Zijn muziek ligt in lijn met die van Bob Dylan, maar dan met de stem van Rod Stewart. Lekkere luisterliedjes van een Britse singer-songwriter. Op zijn tweede album Sweet Defeat staan een aantal prachtige nummers. Zoals zijn single Joanna. Luister en oordeel zelf!

Jon Allen – Joanna (Live)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K58gKy5M0qo[/youtube]

 
Tags: , , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *