MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws YES – Fly From Here
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

YES – Fly From Here

Gepubliceerd op 30 juni 2011 in Media Nieuws · Views: 1.070 ·

YES - Fly From Here

YES – Fly From Here


Magnification is het laatste album dat Yes uitbracht en dat is al weer tien jaar geleden. Er is het nodige veranderd in de afgelopen jaren en er wordt dan ook geruime tijd uitgekeken naar Fly From Here, het nieuwe album dat nu in de winkels ligt. Het is het debuut van de nieuwe zanger Benoit David die de in 2008 vertrokken Jon Anderson vervangt. Oude bekenden zijn er ook: Trevor Horn deed de productie en schreef mee aan het leeuwendeel van de songs en uiteraard zijn Chris Squire, Steve Howe en Alan White nog van de partij. De keyboards zijn deze keer in handen van Geoff Downes die we nog kennen van Drama. Hij vervangt Oliver Wakeman die overigens nog wel te horen is op Fly From Here. Het eerste deel van het album bevat een vijfdelige suite die in rudimentaire vorm al in 1980 zijn oorsprong heeft. Roger Dean tekende uiteraard weer voor de fraaie hoes.

YES – Fly From Here part I : We Can Fly (2011)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yj0dvl5I5NE[/youtube]

YES – Fly From Here

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CR-DKEcDtt8[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *