MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Gillian Welch – The Harrow and the Harvest
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Gillian Welch – The Harrow and the Harvest

Gepubliceerd op 30 juni 2011 in Media Nieuws · Views: 1.180 ·

Gillian Welch - The Harrow and the Harvest

Gillian Welch – The Harrow and the Harvest


Het laatste album van Gillian Welch Soul Journey werd al weer acht jaar geleden uitgebracht, het is dus een understatement te stellen dat het hoog tijd wordt voor nieuw werk. Welch heeft niet helemaal stilgezeten, ze was nauw betrokken bij het project van haar muzikale partner Dave Rawlings die twee jaar geleden als Dave Rawlings Machine debuteerde met A Friend of a Friend. De opnames voor haar nieuwe album The Harrow and the Harvest begonnen al in 2007 maar naar verluid kampte Welch met een writersblock en was ze ontevreden met het eerste resultaat. Welch legt de lat hoog voor haar nieuwe plaat en dat heeft het nodige resultaat, we kunnen rustig stellen dat The Harrow and the Harvest tot haar beste werk hoort. Het album is ingetogener en spaarzamer dan ooit en laat alles in dienst staan van de werkelijk prachtige liedjes die ze geschreven heeft.

Gillian Welch – The way it goest

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CEDCJ1SvvPM[/youtube]

 

Een reactie

  1. sildenafil

    sildenafil generic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *