MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Toppers In Concert 2011
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Toppers In Concert 2011

Gepubliceerd op 27 mei 2011 in Verwacht · Views: 1.444 ·

Toppers In Concert 2011

Toppers In Concert 2011


Toppers In Concert 2011, geniet -straks- nog een keer van alle fantastische nummers op deze dubbel cd en dvd. Rondom de aanloop naar de concerten was er al zeer veel publiciteit met de zoektocht naar de 5e Toppers, wekenlang kon heel Nederland meegenieten van de audities via 5minuten.tv, de winnaar van deze online talentenjacht mocht tijdens de concerten met de 4 Toppers meezingen. Met gast-optredens van natuurlijk Glennis Grace en Jan Smit, maar ook K3, Leonie Meijer en LA The Voices.

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *