MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Rabobank – Portretten
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rabobank – Portretten

Gepubliceerd op 10 mei 2011 in Muziek in Reclame · Views: 1.640 ·

Rabobank - Portretten

Rabobank – Portretten


Een nieuwe fase in de Rabobank campagne: Portretten. Hierin komen topbankiers van de Rabobank, lokaal en centraal, aan het woord die op een authentieke wijze het waarom achter deze wapenfeiten vertellen. Hierbij wordt de unieke route duidelijk die tot bijzondere prestaties heeft geleid en wat de klant hieraan heeft. Er zijn portretten gemaakt van Jan van Nieuwenhuizen, Els Kamphof, Marco Roddenhof en Coert Beerman. De muziek is opnieuw van Yann Tiersen, Comptine d’Un Autre Été : L’Après Midi. Soundtrack van de film Le fabuleux Destin d’Amélie Poulain, een Franse romantische komediefilm uit 2001 van Jean-Pierre Jeunet met Audrey Tautou in de hoofdrol.

Rabobank – Portretten – Jan van Nieuwenhuizen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gtP1Vb8t06M[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *