MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Caro Emerald – Comeback via X Factor
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Caro Emerald – Comeback via X Factor

Gepubliceerd op 4 mei 2011 in Media Nieuws · Views: 1.017 ·

Caro Emerald - Comeback via X Factor

Caro Emerald – Comeback via X Factor


Caro Emerald komt weer helemaal terug. Na een verplichte rustperiode van enkele maanden staat de zangeres 27 mei weer voor het eerst op het podium bij X Factor, weet RTL Boulevard. Eigenlijk stond er al een optreden op 6 mei gepland in de talentenjacht, maar dat kwam voor de zangeres nog te vroeg. Caro, die flink aan de weg timmert in het buitenland, zal zich de komende tijd verder vooral richten op Duitsland en Engeland. Emerald werd in januari geopereerd aan een poliep op haar stembanden. Het herstel verloopt spoedig, maar ze moet wel voorzichtig doen. Toch wel opvallend dat een wereldster in Nederland via de X Factor talentenjachtshow een comeback moet maken!

Twarres – De Júste Snaar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *