MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Ilse Delange – Live In Gelredome
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ilse Delange – Live In Gelredome

Gepubliceerd op 3 mei 2011 in Verwacht · Views: 1.861 ·

Ilse Delange - Live In Gelredome

Ilse Delange – Live In Gelredome


Ilse Delange, Live In Gelredome. De DVD van het superconcert op 26 maart 2011 in het Gelredome in Arnhem! Met een bijna twee uur durende show in een uitverkocht Gelredome, bereikte Ilse deLange een nieuwe mijlpaal : haar grootste show tot nu toe. DeLange pakte groots uit, met uiteraard de hits als So Incredible en bijna het complete nieuwe album Next To Me. Het is meteen duidelijk dat Ilse DeLange een enorme groei heeft doorgemaakt, wanneer ze haar entree maakt op Rather Be Alone. De echte klapper kwam tegen het einde van de avond, wanneer DeLange opeens in de menigte in het midden van het Gelredome opduikt. Al snel volgt haar band voor een ingetogen akoestische set met een eigenzinnige versie van Field Of Opportunity van Neil Young. Hoogtepunt is de hit World Of Hurt, met een geweldige gitaarsolo, waardoor de band in de spotlight staat. Het publiek gaat pas echt los tegen het einde van de avond [Nu/MuziekNu.nl].

 

Ilse Delange – Live In Gelredome

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uvZqp4FsXOQ[/youtube]

Stevie Wonder – You & I

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s7oxc-UtUFE[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *