MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Grolsch – Plop
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Grolsch – Plop

Gepubliceerd op 3 mei 2011 in Muziek in Reclame · Views: 1.996 ·

Grolsch - Plop

Grolsch – Plop


Nieuwe campagne voor Grolsch. In de campagne draait het om de smaak van het bier en het unieke geluid van de beugelfles, Plop. Want als je plopt, kan dit natuurlijk maar één ding betekenen. In de commercial figureert de Utrechtse band Rigby. Rigby brak vorig jaar bij het grote publiek door, niet alleen met het album ‘Everything Must Go’ waar de single en tevens 3FM Serious Reuqest anthem ‘One Song’ op stond, maar ook met hun maandelijkse optreden als huisband van De Wereld Draait Door en de vele clubtours en festivals die ze speelden. Hun meest recente album ‘Solid Ground’ met daarop onder andere de gelijknamige, huidige single en de vorige single ‘Fire’.

Grolsch – Plop

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vuBn7LZxjU0[/youtube]

Rigby @ DWDD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKr-PCz1TMs[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *