MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Sound Of Noise
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Sound Of Noise

Gepubliceerd op 31 maart 2011 in Media Nieuws · Views: 927 ·

Sound Of Noise

Sound Of Noise


De percussionisten in Sound of Noise voeren onder aanvoering van de blonde Sanna een ritmische guerrillaoorlog tegen de gevestigde orde. Met hun onaangekondigde performances zetten zij de stad op stelten, maar een muzikaal gefrustreerde rechercheur zit hun op de hielen. Ola Simonsson en Johannes Stjärne Nillsson vertaalden het concept van hun korte film Music For One Apartment and Six Drummers naar een swingende speelfilm. Hun personages toveren een complete operatiekamer (inclusief patiënt) om tot drumstel, bewijzen tijdens een gemaskerde overval dat er ook in het bankwezen muziek zit en bestrijden vervolgens met zwaar materieel de klassieke concurrentie. Totdat ze het bengelend aan hoogspanningskabels hogerop zoeken in deze zeldzaam originele filmproductie, die spanning en romantiek combineert met aanstekelijk muzikaal absurdisme [telegraag/MuziekNu.nl].

Sound Of Noise

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=au7GM4EkLIE[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *