MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Adidas – Global Brand Campaign – Civilization
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Adidas – Global Brand Campaign – Civilization

Gepubliceerd op 31 maart 2011 in Muziek in Reclame · Views: 864 ·

Adidas - Global Brand Campaign - Civilization

Adidas – Global Brand Campaign – Civilization


Niemand minder dan het Franse duo Justice verzorgt de leadtrack voor de nieuwe all adidas Global Brand Campaign. Het nummer Civilization is sinds kort al te horen onder de verschillende adidas commercials en vandaag gaat de single in promotie op de Nederlandse radio. Ook is Civilization gedurende een week exclusief te koop bij iTunes. Vanaf volgende week is de single overal verkrijgbaar.

Justice is in Nederland bekend van de hits D.A.N.C.E, We Are Your Friends en DVNO. Wereldwijd verkochten ze meer dan een miljoen singles en ook het eerste album, getiteld †, werd een groot succes. Tussen 2007 en 2009 dansten meer dan een miljoen mensen onder hun lichtgevende kruis tijdens twee wereldtours. Deze tours resulteerden in de live documentaire A Cross The Universe welke in 2008 op DVD verschenen is. Justice heeft een Grammy voor MGMT in de categorie ‘Best Remix’ gewonnen en twee MTV Awards voor We Are Your Friends en D.A.N.C.E, beiden in de categorie ‘Best Video’.

Adidas – Global Brand Campaign – Civilization

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0A0jVkFs3C4[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *