MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws The Ultimate Dance Battle 2011 – RTL5
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Ultimate Dance Battle 2011 – RTL5

Gepubliceerd op 25 maart 2011 in Media Nieuws · Views: 1.973 ·

De Dijk - Niemand In De Stad - Classic Albums

The Ultimate Dance Battle 2011 – RTL5


The Ultimate Dance Battle 2011 gaat in zowel Nederland als Vlaanderen op 27 maart 2011 van start. Dan Karaty, Sean D’Hondt en Lieke van Lexmond presenteren het programma, Dan Karaty is tevens ook juryvoorzitter in de liveshows. The Ultimate Dance Battle (TUDB) is een Nederlandse en Vlaamse talentenjacht voor dansers en danseressen. In Nederland zal de show worden uitgezonden door de zender RTL 5, in Vlaanderen door 2BE. In de show strijden vijf choreografen met hun team tegen elkaar. De winnende choreograaf wint 25.000 euro, elke danser uit de winnende groep krijgt 5000 euro. De show is vergelijkbaar met het programma So You Think You Can Dance dat wordt uitgezonden op RTL 5 en vtm. We zijn erg benieuwd, vooral ook naar de vaak opvallend goede muziek die in de shows te horen is.

De Dijk – Ik Kan het Niet Alleen [Vrienden van Amstel live]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GKnNVvY83RQ[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *