MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws De Dijk – Niemand In De Stad – Classic Albums
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

De Dijk – Niemand In De Stad – Classic Albums

Gepubliceerd op 24 maart 2011 in Media Nieuws · Views: 956 ·

De Dijk - Niemand In De Stad - Classic Albums

De Dijk – Niemand In De Stad – Classic Albums


Komende vrijdag komt het album Niemand In De Stad van De Dijk opnieuw uit. In de documentaireserie ‘Classic Albums’, waarin eerder al albums van o.a. internationale grootheden als Lou Reed, Meat Loaf en Fleetwood Mac aan bod kwamen, is het zaterdagavond 2 april a.s. de beurt aan De Dijk en hun album “Niemand in de stad”. De serie wordt uitgezonden door de VPRO op Nederland 3 en gaat over pop- en rockalbums die worden beschouwd als het beste of meest opmerkelijke album van een bekende band. In de aflevering van 3 april zijn producenten Antonie Broek (tevens drummer van De Dijk) en Michiel Hoogenboezem aan het woord over de opnamen en het ontstaan van het album “Niemand in de stad”. De plaat waarmee De Dijk definitief De Dijk werd in 1989 en die het brandpunt is van het uitgebreide oeuvre van de Amsterdamse band.

De Dijk – Ik Kan het Niet Alleen [Vrienden van Amstel live]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1SosXgLBOUY[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *