MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws X Factor – Adlicious – I can’t make you love me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

X Factor – Adlicious – I can’t make you love me

Gepubliceerd op 18 maart 2011 in Media Nieuws · Views: 2.625 ·

X Factor - Adlicious - I can't make you love me

X Factor – Adlicious – I can’t make you love me


Adlicious gaat X Factor 2011 winnen, kan niet anders. I can’t make you love me, perfecte performance, een geweldige auditie van Adlicious. Van wie is het origineel eigenlijk? Adlicious bestaat uit 2 vrouwen: Laise en Shirley en 1 man: Jordy. Adlicious heeft al eerder meegedaan aan de talentenjacht X Factor, maar niet in Nederland! Ze hebben oog in oog gestaan met Simon Cowell, oftewel de Engelse X Factor. Ze gingen ‘glansrijk’ door naar de X Campus, met 3 ‘voor’ stemmen. Adlicious strandde uiteindelijk in de X Campus, en zijn nu van plan de Nederlandse versie te gaan winnen! Jordy doet momenteel ook de backing vocals bij onder andere Lisa Lois.


X Factor – Adlicious – I can’t make you love me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DsshFc-EOpQ[/youtube]

Bonnie Raitt – I can’t make you love me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IMU6J-MWT8E[/youtube]

 

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *