MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Guilliano vs Anita Meyer – Why Tell Me Why
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Guilliano vs Anita Meyer – Why Tell Me Why

Gepubliceerd op 18 maart 2011 in Media Nieuws · Views: 2.906 ·

Guilliano - remix Why Tell Me Why van Anita Meyer

Guilliano vs Anita Meyer – Why Tell Me Why


De #1 hit Why Tell Me Why van Anita Meyer verschijnt in een nieuw jasje. De giga hit is onder handen genomen door de Nederlandse dj en producer Guilliano. Why Tell Me Why stond in 1981 wekenlang op de eerste positie in de Nederlandse hitparades, en werd ook de bestverkochte single van 1981. Het was het begin van een periode waarin Anita Meyer veel hits scoorde, waaronder een cover van The One That You Love van het Australische duo Air Supply. Zeg het maar, de mix of het origineel?

Guilliano vs Anita Meyer – Why Tell Me Why

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uc_79W9WuAk[/youtube]

Anita Meyer – Why Tell Me Why

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oTBUGSQg08A[/youtube]

 

2 reacties

  1. Peerke

    Jammer dat het idee niet bijster origineel is. DJ Frank staat in België als ca. 2 maanden in de hitlijst met een bewerking van Why tell me why genaamd : discothex! (Yah)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *