MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Anouk – To Get Her Together
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Anouk – To Get Her Together

Gepubliceerd op 14 maart 2011 in Verwacht · Views: 1.205 ·

Anouk - To Get Her Together

Anouk – To Get Her Together


To Get Her Together is het nieuwe album van Anouk en komt er aan! De voorlopige release datum is 20 mei a.s. To Get Her Together is een plaat met een verhaal. Er staan liedjes op die gaan over een relatie die stuk loopt. Over twijfels, over verdriet, over woede. Voor dit album werkte ze samen met gelauwerde producers als Ryan Leslie. Een zanger die ook als producer werkt voor onder meer Mary J. Blige. Maar ook Reggie ‘Syience’ Perry, die muziek maakte voor John Legend en Jay-Z. Die mannen laten beats horen aan een blonde zangeres uit Holland. Anouk gebruikt die beats niet, maar liet zich erdoor laten inspireren. De Zweedse producers Tore Johansson en Martin Gjerstad, waarmee Anouk samenwerkte aan de plaat For Bitter or Worse, werken ook weer mee aan deze plaat. To Get Her Together zal voor iedereen een plaat met een eigen verhaal worden. Over dat gekke dansje op Any Younger. Over de tranen bij What Have You Done, de gebalde vuisten bij Better Off Alone en het inzicht dat I’m a Cliché bood. Of, waarom niet, over die keer dat het inderdaad nogal smerig werd tijdens Down and Dirty.


Anouk – To Get Her Together – Killer Bee (Exclusive New Track)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=570W8ffgYeA[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *