MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Selah Sue – Selah Sue
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Selah Sue – Selah Sue

Gepubliceerd op 4 maart 2011 in Verwacht · Views: 1.141 ·

Selah Sue - Selah Sue

Selah Sue – Selah Sue


Selah Sue heeft al enkele malen opgetreden bij De Wereld Draait Door en nu is dan eindelijk haar debuut cd uit. Een kruising tussen Amy Winehouse, Erika Badu en Duffy, in stijl variërend van reggae, ska tot soul, R&B en alles daar tussen in. De pas eenentwintigjarige Selah Sue (Sanne Putseys) komt uit het Vlaamse plaatsje Leefdaal. Op haar zeventiende ontdekt door Milow, maakten haar in december 2008 uitgebrachte eerste single Black Part Love en de daaropvolgende optredens in onder andere DWDD, North Sea Jazz en Lowlands grote indruk. Met haar geweldig veelzijdige en unieke stemgeluid en haar aanstekelijke muziek trekt ze al geruime tijd volle zalen in Nederland en België, zonder ook maar één volledige plaat te hebben uitgebracht. Naar haar debuutalbum, getiteld Selah Sue, is door velen dan ook lang uitgekeken. Absoluut de moeite waard!

Selah Sue – Selah Sue – tracklist

1. This World
2. Peace Of Mind
3. Raggamuffin
4. Crazy Vibes
5. Black Part Love
6. Mommy
7. Explanations
8. Please (Feat. Cee Lo Green)
9. Summertime
10. Crazy Sufferin Style
11. Fyah Fyah
12. Just Because I Do

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *