MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Lady Gaga – Born This Way
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lady Gaga – Born This Way

Gepubliceerd op 4 februari 2011 in Verwacht · Views: 1.188 ·

Lady Gaga - Born This Way

Lady Gaga – Born This Way


Born This Way is de titel van het nieuwe album van Lady Gaga. De grootste superster van het moment! Na een overweldigend debuut met The Fame en een uitbreiding daarop met nog meer hits op The Fame Monster is het nu ook wel tijd voor de opvolger, in mei 2011 zal het zover zijn: Born This Way! Aandacht trekken kan ze als geen ander, maar vergis je niet: Lady Gaga is zeer muzikaal, kan uitstekend zingen en piano spelen en schrijft songs met kop en staart waarmee ze de concurrentie moeiteloos op achterstand zet. Op haar nieuwe album zijn de Madonna referenties haast duidelijker dan ooit getuige het titelnummer en de nieuwe single Judas, maar dat zal de fans niet deren. En het album zal terecht weer de nodige hits opleveren.

Lady Gaga You and I Live on The Today Show

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=muXg2qPFcKY[/youtube]

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *