MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Laura Fygi – The Best Is Yet To Come
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Laura Fygi – The Best Is Yet To Come

Gepubliceerd op 26 januari 2011 in Verwacht · Views: 1.602 ·

Laura Fygi - The Best Is Yet To Come

Laura Fygi – The Best Is Yet To Come


The Best Is Yet To Come. Een veelzeggende titel, waarmee Laura knipoogt naar haar 20-jarig jubileum als soloartieste en tegelijkertijd vooruitblikt op wat we allemaal nog van haar kunnen verwachten.”Het is een album dat zegt: Let op, ik ben nog lang niet klaar!” Voor The Best Is Yet To Come selecteerde Laura onder meer standards van Tony Bennett, Frank Sinatra en haar heldin Julie London. Het album werd opgenomen met een heuse bigband, onder leiding van Jan Menu en Johan Plomp, twee van Laura’s vaste muzikanten die zich hiermee ook bewijzen als producer en arrangeur. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van de zangeres in vervulling.

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *