MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Marike Jager – Here Comes The Night
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Marike Jager – Here Comes The Night

Gepubliceerd op 19 januari 2011 in Verwacht · Views: 1.535 ·

Marike Jager - Here Comes The Night

Marike Jager – Here Comes The Night


Het nieuwe album van singersongwriter Marike Jager heeft de titel Here Comes The Night meegekregen en verschijnt 1 april a.s. De opnames vonden plaats in de Jet Studio, de oudste studio van België. Een stukje muzikaal erfgoed waar ooit Edith Piaff en The Rolling Stones passeerden. Het album is gemixt door meervoudig Grammy winnaar Tchad Blake. Blake werkte met onder andere The Black Keys, Tom Waits, Elvis Costello en Suzanne Vega. Marike is trots en verrast. Dit voorjaar gaat Jager weer op pad met haar bands langs diverse festivals en in het theaters.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *