MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Lucy Iris – Dear Diary – Silver Lining
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lucy Iris – Dear Diary – Silver Lining

Gepubliceerd op 16 januari 2011 in Media Nieuws · Views: 3.313 ·

Lucy Iris - Dear Diary - Silver Lining

Lucy Iris – Dear Diary – Silver Lining


Wie is Lucy Iris? Sander Guis, de presentator van het Radio 2 NCRV-programma Music Matters, had zondag 16 januari Lucy Iris in de speler. Wat een fantastische muziek maakt deze van oorsprong Amerikaanse, en wat een super sound! Wat we wel weten: Lucy Iris heeft inmiddels een Nederlands paspoort, en daar staat in dat ze eigenlijk Jennifer Horne heet. In februari komt nu haar plaat uit, Silver Lining, bij het label 8ball Music, een Nederlands muzieklabel dat zich toelegt op nieuwe artiesten en marketing via internet. Silver Lining is geproduceerd door de 16 bit Lolita’s en Dennis van Leeuwen van Kane heeft zich er ook mee bemoeit! Een nieuwe ster, en wat voor een! Meer info is welkom, want wij hebben maar weinig kunnen vinden ….

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *