MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws White Lies – Ritual
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

White Lies – Ritual

Gepubliceerd op 14 januari 2011 in Media Nieuws · Views: 1.119 ·

White Lies - Ritual

White Lies – Ritual


Op vrijdag 14 januari, precies 2 jaar na de release van To Lose My Life… komt White Lies met haar tweede album Ritual. Grootser, bombastischer, sferischer nog dan de eerste plaat bewijst Ritual dat White Lies de status van “ones to watch” allang ontstegen zijn! Fans van Interpol, The Killers, Echo & The Bunnymen en Joy Division zullen zonder twijfel gecharmeerd zijn van de filmische, wijdse melodieën van de White Lies. Het Engelse trio presenteert haar album op Eurosonic in Groningen. De band keert hiermee terug naar het festival waar het 2 jaar gelden allemaal voor ze begon. Deze keer echter niet als één van de vele nieuwe acts op de line-up, maar als de grote headliner EN afsluiter van het festival. Om 23.00 uur sluit White Lies Eurosonic 2011 groots af in de 3FM stage. Voor iedereen die een kaartje voor het festival heeft kunnen bemachtigen, gaat dat zien! Dezelfde dag, en de dag erna, zullen White Lies een aantal Nederlandse platenzaken een bezoekje brengen voor signeersessie.

 
Tags: , ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *