MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Trijntje Oosterhuis – Sundays in New York – AD
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Trijntje Oosterhuis – Sundays in New York – AD

Gepubliceerd op 5 januari 2011 in Media Nieuws · Views: 2.211 ·

Antony - Wintergasten

Trijntje Oosterhuis – Sundays in New York – AD


Sundays in New York is de titel van het nieuwe album van Trijntje Oosterhuis, en … wordt zaterdag 15 januari gratis verspreid via het Algemeen Dagblad, het AD. Dat hebben de krant en platenmaatschappij EMI Music Netherlands woensdag bekendgemaakt. De krant verschijnt zaterdag in een oplage van 750.000, normaal is dat 570.000. De nieuwe cd Trijntje Oosterhuis zit gratis bij het AD, en dus niet worden gekocht in de winkel of via internet. Het album Sundays in New York wordt, zo verwachten EMI en het AD, daarmee in een klap een van de best beluisterde nieuwe cd’s van 2011. Een goed of slecht idee via het AD?

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *