MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Rumer – Seasons Of My Soul
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rumer – Seasons Of My Soul

Gepubliceerd op 30 december 2010 in Verwacht · Views: 2.661 ·

Rumer - Seasons Of My Soul

Rumer – Seasons Of My Soul


Rumer werd in 2005 ontdekt door Burt Bacharach en in 2010 werd ze de vocale sensatie van de Britse popwereld. Nu debuteert Rumer in Nederland met Slow, de eerste single van het album Seasons Of My Soul dat op 11 februari zal verschijnen. De single is goed ontvangen en toegevoegd aan de playlists van Radio 1, Radio 2 en grote regionale stations. Op zaterdag 15 januari 2011 zal Rumer ons land aandoen om een exclusief optreden te geven voor Radio 2 begeleid door het Metropole Orkest.

Het Engelse publiek heeft al uitgebreid kennis gemaakt met Rumer. Als dochter van een Britse moeder en Pakistaanse vader werd Sarah Joyce (alias Rumer) geboren in Pakistan in 1979. Slow beleefde een glansrijke start in de singlecharts en Seasons Of My Soul kwam op nummer drie binnen in de Britse hitlijsten. Het album werd overladen met loftuitingen, waarbij haar eigen, warme stemgeluid werd geprezen en vergelijkingen werden getrokken met Karen Carpenter en Carole King. We zijn naar benieuwd naar wat jij er van vindt, reacties zijn welkom!

Rumer – Slow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jvYUfwMBCrU[/youtube]

Rumer – Seasons Of My Soul – Tracklist

1. Am I Forgiven?
2. Come To Me High
3. Slow
4. Take Me As I Am
5. Aretha
6. Saving Grace
7. Thankful
8. Healer
9. Blackbird
10. On My Way Home
11. Goodbye Girl
12. Alfie (Bonustrack)
13. It Must Be You (Bonustrack)

 
Tags: , ,

111 reacties

  1. stromectol where to buy – http://stromectopl.com/ stromectol medication

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *