MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Boney M zanger en danser Bobby Farrell is overleden
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Boney M zanger en danser Bobby Farrell is overleden

Gepubliceerd op 30 december 2010 in Media Nieuws · Views: 1.642 ·

Boney M zanger en danser Bobby Farrell is overleden

Boney M zanger en danser Bobby Farrell is overleden


De flamboyante Boney M zanger en danser Bobby Farrell is donderdagochtend op 61-jarige leeftijd in zijn hotelkamer in Sint Petersburg overleden. Bobby Farrell was disjockey en danser toen producer Frank Farian hem in 1976 vroeg als zanger voor de tweede bezetting van Boney M. In 2003 gaf Farian toe dat Farrell helemaal niets had gezongen, Farian had zelf de mannelijke zangpartijen ingezongen en hij had Farrell alleen gekozen vanwege zijn persoonlijkheid en bijzondere dansstijl. Frank Farian herhaalde jaren later dit kunstje nog een keer met Milli Vanilli. In 1989 stopte Boney M en daarna trad Farrell op met Boney M ft. Bobby Farrell. In 2005 was Bobby te zien in een reclamespot voor verzekeringsmaatschappij Ohra, waarin hij het nummer Daddy Cool doet. Toch was Boney M zonder Bobby Farrell nooit die gigascorende Boney M geworden. Heerlijk vette disco en een prachtige danser. De discogroep scoorde in Nederland vier nummer 1-hits en verkocht wereldwijd meer dan 150 miljoen platen. Love For Sale en Nightflight To Venus zijn de beste lp’s. Het beste Boney M nummer? Wie het weet mag het zeggen, wij gaan voor Have You Ever Seen The Rain, A Woman Can Change A Man en Rasputin. Wat vind jij de beste Boney M song?


Boney M – Daddy Cool

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY[/youtube]

Boney M – A Woman Can Change A Man

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cdbiJvCtIwo[/youtube]

Boney M – Brown Girl In The Ring

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zaWsIzWZFr0[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *