MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Frank Boeijen – Genade op cd en in boekvorm
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Frank Boeijen – Genade op cd en in boekvorm

Gepubliceerd op 23 december 2010 in Verwacht · Views: 2.558 ·

Frank Boeijen - Genade op cd en in boekvorm

Frank Boeijen – Genade op cd en in boekvorm


Genade is de titel van de nieuwste cd van Frank Boeijen, en zal alleen samen met het gelijknamige boek verschijnen. Dat heeft zijn uitgeverij Witsand Uitgevers bekendgemaakt. Genade verschijnt exact dertig jaar na Boeijens eerste plaat. Op het boek en de cd zijn klassiekers te vinden als Vaderland, De verzoening, Kronenburg Park, Zwart Wit, Zeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart. In de steden en landschappen van de Lage Landen herkent Boeijen de plekken waar zijn muziek dertig jaar lang is ontstaan. ‘Ik noem ze landschappen van Genade,’ zegt hij, daarmee aangevend dat met dit thuiskomen ook een cirkel is rondgemaakt.

Dirk Demuynck van Witsand Uitgevers: ‘Met de foto’s van Károly Effenberger en de teksten en de muziek van Frank Boeijen hebben we inderdaad het idee van een totaalervaring willen creëren.’ Het 96 pagina’s tellende boek ligt op 17 januari 2011 in de winkel, bij de start van Frank Boeijens nieuwe tournee.


Fragment van ‘Genade’, het titelnummer van het nieuwe album van Frank Boeijen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eF08jjVYsJk[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *