MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Bløf – Alles Blijft Anders
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bløf – Alles Blijft Anders

Gepubliceerd op 13 december 2010 in Verwacht · Views: 2.062 ·

Bløf - Alles Blijft Anders

Bløf – Alles Blijft Anders


Het nieuwe album van Bløf heeft de titel Alles Blijft Anders gekregen, leuk gevonden. Dit maakte de Zeeuwse band maandag bekend in de ochtendshow van 3fm radio Giel Beelen. Dit nieuwe album, die grotendeels is opgenomen in Berlijn, verschijnt in maart volgend jaar.

26Jan11: Er gaat ook een luxe box komen. Deze luxe box editie van ‘Alles Blijft Anders’ is helemaal vormgegeven door Anton Corbijn. In deze box vind je natuurlijk de cd, een dvd (met een extra lange versie van ‘Evenblij met… BLØF’), een luxe foto booklet, een poster, 3 ansichtkaarten en een heuse dubbelelpee met uitklaphoes van het album, met daarop ook een bonustrack.

24Feb11: Op dit tiende album klinkt Blof fris en jeugdig, maar ook pittig en doorleefd. Als een gitaarband, een rockband, met toetsenist Bas Kennis als volwaardige tweede gitarist. Alles blijft anders is een stevig album, met weinig ballads, maar vooral rocksongs.


Bløf – Wijd Open (Anthem 3FM Serious Request 2010)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7KKXCXOvJ64[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *