MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame H&M 3D projectie Dam Amsterdam – Flagship Store
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

H&M 3D projectie Dam Amsterdam – Flagship Store

Gepubliceerd op 6 december 2010 in Muziek in Reclame · Views: 1.878 ·

H&M 3D projectie Dam Amsterdam - Flagship Store

H&M 3D projectie Dam Amsterdam – Flagship Store


H&M heeft de grootste Nederlandse winkel op de Dam in Amsterdam geopend. Ruim 3 minuten konden de genodigden gasten en het toegestroomde publiek op de Dam genieten van een surrealistisch sprookje van licht en magische effecten. Een rood gestrikt lint – dat het gehele pand omvat – springt open en het historisch gebouw transformeert in een kleurrijk poppenhuis waarin niets is wat het lijkt. Op het moment dat een ouderwets muziekdoosje begint te spelen ontwaakt het gebouw en zijn het de ontsnappende muzieknoten die de verschillende kamers doen oplichten. De flagshipstore is tevens de eerste winkel waar de interieurcollectie van H&M te koop zal zijn.
In de video is veel bekende muziek te horen, we zijn benieuwd wie wat weet te herkennen. Reacties zijn welkom!


H&M 3D projectie Dam Amsterdam – Flagship Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MlanLBDHsqI[/youtube]
In opdracht van muse heeft BeamSystems ter gelegenheid van de opening een spectaculaire video-mapping op het gehele monumentale pand gerealiseerd. Hiervoor zijn vier Barco HD30 projectoren ingezet, met een totale lichtopbrengst van maar liefst 120.000 Ansilumen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *