MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Q-Music – Het Beste Uit 5 Jaar Het Foute Uur
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Q-Music – Het Beste Uit 5 Jaar Het Foute Uur

Gepubliceerd op 29 november 2010 in CD/DVD Tip · Views: 1.771 ·

Q-Music - Het Beste Uit 5 Jaar Het Foute Uur

Q-Music – Het Beste Uit 5 Jaar Het Foute Uur


Het Foute Uur van Q-Music is niet meer weg te denken en is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een begrip op de Nederlandse radio. Om dit heugelijke feit te vieren, wordt er op 22 oktober Het Beste Uit 5 Jaar Het Foute Uur uitgebracht. Deze keer niet 40, maar liefst 100 (!) foute tracks. Op de tracklisting staan heel wat grote namen, waaronder o.a.; Jan Smit, Rick Astley, Gordon, ABBA, Patricia Paay, Marco Borsato, Dr. Alban, Rene Froger en Kool & The Gang. 1 CD is helemaal gereserveerd voor de Kerst afdeling. Ook tijdens de feest periode willen we kunnen genieten van foute tracks. Kerst zou geen kerst zijn zonder “Ik Ben Een Kerstbal”(Bert & Ernie), “Jingle Bells” (Bing Crosby), “Flappie” (Youp van ’t Hek), en “Do They Know It’s Christmas” (Band Aid). Met de muziek op deze 5CD box is je dag nooit saai, let’s have fun and don’t forget: Goed fout is het helemaal!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *