MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Armin van Buuren – A State Of Trance – Yearmix 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Armin van Buuren – A State Of Trance – Yearmix 2010

Gepubliceerd op 20 november 2010 in Verwacht · Views: 1.314 ·

Armin van Buuren - A State Of Trance - Yearmix 2010

Armin van Buuren – A State Of Trance – Yearmix 2010


Armin van Buuren, A State Of Trance, Yearmix 2010. Gemixt door de nummer 1 DJ van de wereld! Jaarlijks terugkerende traditie van Armin van Buuren om het jaar af te sluiten met weer een heerlijke trance mix! In ruim twee uur komen maar liefst 85 trance hits van de afgelopen jaren voorbij. De nummers zijn gekozen door luisteraars van Armin van Buuren’s radioshow ‘A State Of Trance’ (ASOT), aangevuld met zijn eigen favoriete trance hits van 2010. Met tracks en remixen van onder andere Markus Schulz, Bart Claessen, Ferry Corsten, Max Graham, Marcele Woods en vele anderen. Deze 2CD mag zeker niet ontbreken in je speler!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *