MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Ben Liebrand – Grandmix 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ben Liebrand – Grandmix 2010

Gepubliceerd op 17 november 2010 in Media Nieuws · Views: 3.318 ·

Ben Liebrand - Grandmix 2009

Ben Liebrand – Grandmix 2010


Ben Liebrand maakt al decennia lang Minimixes en Grandmixes, ook weer een van 2010, 3 cd’s maar liefst. Ben Liebrand begon zijn carriere als DJ in 1976 toen hij pas 16 jaar oud was. Begin jaren ’80 kwam zijn doorbraak met het programma In The Mix op radio Veronica. Dit programma was het eerste radio programma waarin nummers non-stop aan elkaar gemixed werden zonder dat er presentatoren aan te pas kwamen. Zijn Grandmixes en Minimixes zijn vaak nagedaan, maar nooit geëvenaard. Veel van die albums zijn inmiddels collectors items geworden en nieuwe delen worden door de fans altijd met spanning afgewacht. De fans van Ben Liebrand kunnen met deze Grandmix 2010 weer rekenen op een bijzondere mix van ruim 3 uur zoals alleen Ben dat kan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *