MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Voice of Holland – Kiki en Davy en Joshua – Liveshow
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Voice of Holland – Kiki en Davy en Joshua – Liveshow

Gepubliceerd op 13 november 2010 in Media Nieuws · Views: 1.776 ·

Voice of Holland - Kiki en Davy en Joshua - Liveshow

Voice of Holland – Kiki en Davy en Joshua – Liveshow


Voor Davy en Joshua en Kiki Vermeulen is hun The Voice of Holland avontuur voorbij. Met pijn in hun hart hebben coaches Nick en Simon en Roel van Velzen gisteravond afscheid genomen van een van hun pupillen. De eerste sing-off ging tussen duo Davy en Joshua (met The dj got us falling in love again ) en Shemshi Mushkolaj ( Tattoo ).

Coaches Nick en Simon: „Het was niet unaniem, we gaan voor de momentopname. Wij hebben gekozen voor Shemsi.” Van Velzen ging de singoff in met Kiki Vermeulen ( Don’t speak van No Doubt) en Esther Nijhove ( If I were a boy ). Zij ging bij haar eerste optreden flink de mist in, maar kroop door het oog van de naald. Coach Roel: „Esther kon net iets beter concurreren met de rest.” Ben Saunders, Lenny Keylard, Nigel Brown en Jennifer Ewbank kregen de meeste stemmen van de kijkers. Daarmee werd de meest omstreden kandidaat van The Voice of Holland gered [telegraaf/MuziekNu.nl]

Voice of Holland – Kiki en Davy en Joshua – Liveshow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zik_nTbL4Cs[/youtube]

TVOH – Kiki Vermeulen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x5YfvbkX5AI[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *