MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Tim Knol – Music In My Room
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Tim Knol – Music In My Room

Gepubliceerd op 11 november 2010 in Media Nieuws · Views: 1.508 ·

Tim Knol - Music In My Room

Tim Knol – Music In My Room


Excelsior brengt het met een Edison bekroonde debuutalbum van Tim Knol opnieuw uit, maar nu met een bonus cd, Music in my Room. Dit is een wat stemmige versie van dat album, er staan 9 akoestische liedjes op. Dus terug naar de basis is het motto van het op één dag in één take opgenomen akoestische album van Tim Knol. Tim Knol: “Ik heb de liedjes van mijn debuutalbum eigenlijk heel snel opgenomen. Het afgelopen jaar hebben we ze heel veel gespeeld en heb ik veel nieuwe dingen ontdekt in de songs. Het was het te gek om de liedjes opnieuw op te nemen, soms met prachtige strijkarrangementen van Reyer Zwart en soms heel naakt met alleen gitaar en piano.”
Voor Tim was/is 2010 een droomjaar: van Noorderslag tot twee maal Paradiso, van een uitverkochte clubtoer tot een minutenlang applaus op Lowlands en ook een Edison voor Beste Nieuwkomer: Tim Knol heeft zijn stempel op 2010 gedrukt. Om in stijl af te sluiten en nog een keer terug te blikken naar het bijzondere debuutalbum van de zanger uit Hoorn verschijnt de dubbel-cd op 26 november via Excelsior Recordings

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *