MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Twenty 4 Seven – Slave To The Music
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Twenty 4 Seven – Slave To The Music

Gepubliceerd op 8 november 2010 in Media Nieuws · Views: 1.087 ·

Twenty 4 Seven - Slave To The Music

Twenty 4 Seven – Slave To The Music


Twenty 4 Seven is weer helemaal terug! Onlangs maakte Stay-C opnieuw zijn intrede in de eurodance groep en vandaag is de nieuwe videoclip verschenen. Stay-C is de originele rapper uit de gloriejaren. Slave To The Music is door Li-Ann en Stay-C in een vernieuwde versie uitgebracht, met de nieuwe zangeres Li-Ann, bekend van Raffish.

In de jaren ’90 scoorde de dance act meerdere grote hits in de hele wereld. ‘Slave To The Music’ is één van de grootste hits die Twenty 4 Seven. Het nummer bereikte de eerste positie in Australië, Tsjechië, Zuid-Afrika en in de meeste Latijns Amerikaanse landen. In landen als Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Portugal bereikte ‘Slave To The Music’ de top 5 en de top 10 werd bereikt in Finland, Singapore, de Filipijnen en Thailand.

Twenty 4 Seven – Slave To The Music

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rh3HUyQ0uuM[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *