MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Michael Jackson – Michael
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Michael Jackson – Michael

Gepubliceerd op 5 november 2010 in Verwacht · Views: 1.411 ·

Michael Jackson - Michael

Michael Jackson – Michael


Platenmaatschappij Sony heeft bekend gemaakt dat het nieuwe album van Michael Jackson Michael heet, en vanaf 13 december in de winkels ligt. Het album heeft de dus wel heel voor de hand liggende titel Michael gekregen, maar goed, het dekt wel de lading. Micheal bevat nummers die niet eerder uitgebracht zijn. Van niet eerder uitgebrachte songs zijn er nog meer dan honderd. We kunnen dus nog wel even vooruit. Op Michael staan een aantal liedjes uit zijn hoogtijdagen, dus uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. We zijn erg benieuwd of Michael klinkt als een soort Thriller deel 2. Breaking News is het nieuwe nummer van de vorig jaar overleden poplegende en valt te beluisteren via zijn officiële website.


Michael Jackson – Breaking News (Preview/Teaser)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FF9f6Hyx0tY[/youtube]

Michael Jackson – Breaking News

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qk2Um207PJY[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *