MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht The Black Eyed Peas – The Beginning
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Black Eyed Peas – The Beginning

Gepubliceerd op 4 november 2010 in Verwacht · Views: 1.486 ·

The Black Eyed Peas - The Beginning

The Black Eyed Peas – The Beginning


Op vrijdag 26 november zal het nieuwe en zesde studio-album van The Black Eyed Peas The Beginning uitkomen. De eerste single van het nieuwe album is The Time (The Dirty Bit). The Beginning is de opvolger van het album The E.N.D. uit 2009 waarvan er wereldwijd meer dan 11 miljoen van verkocht zijn.
Terwijl de afkorting The E.N.D stond voor nergy Never Dies staat The Beginning voor: `what is actually happening in the world right now. The Beginning is symbolic of adopting new technologies, such as augmented reality, 3D, and 360 video. It`s also about being experimental and taking songs we`ve liked from the past and playing around with sick, crazy beats` aldus will.i.am.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *