MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Take That – Progress
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Take That – Progress

Gepubliceerd op 4 november 2010 in Verwacht · Views: 1.475 ·

Take That - Progress

Take That – Progress


Het nieuwe album van Take That heet Progress en komt uit op 19 november. Take That heeft jl. dinsdag tijdens een persconferentie in Londen hun Progress Live Tour 2011 aangekondigd. Op maandag 18 juli komt Take That naar Nederland voor een concert in de Amsterdam Arena! De kaartverkoop voor Progress Live 2011 start vrijdag 5 november om 10.00 uur. De bewogen afgelopen 12 maanden waarin Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen en Robbie Williams weer voor het eerst contact legden tot het moment dat ze de opnamen voor het album Progress afrondden zijn vastgelegd in de documentaire Look Back, Don`t Stare. Deze documentaire wordt eenmalig in de bioscoop vertoond, en wel op 16 november in Tuchinksi, Amsterdam. De reunie van Take That met Robbie Williams was eerder dit jaar groot nieuws. Wie had ooit gedacht dat een van de meest succesvolle bands ter wereld na de break up in de jaren `90 weer bij elkaar zou komen, en zelfs een gloednieuw album zou uitbrengen!

27/11/2010: Take That heeft vrijdagavond een gouden plaat gekregen voor hun album Progress. Dat betekent dat er 25 duizend exemplaren van de cd zijn verkocht in Nederland.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *